Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
27

Для використання Ajax в MVC додатку, на сторінці, яка буде використовувати асинхронні звернення до сервера, повинна бути підключена бібліотеки jQuery і jquery.unobtrusive.ajax

Для створення форми, яка виконує асинхронні запити на сервер за допомогою бібліотеки jquery.unobtrusive.ajax, необхідно використовувати допоміжний метод Ajax.BeginForm і об'єкт AjaxOptions для визначення установок програми.

1.4.4. IIS сервер

IIS (Internet Information Services, до версії 5.1 – Internet Information Server) – це набір серверів для декількох службІнтернету від компанії Майкрософт.

Основний компонент IIS – веб-сервер, який дозволяє розміщувати в Інтернеті сайти. IIS підтримує протоколи HTTP,HTTPS, FTP, POP3, SMTP, NNTP. IIS другий за популярністю веб-сервер за кількістю сайтів, після Apache HTTP Server.

Веб-сервер IIS працює з багатьма технологіями створення веб-додатків. ASP.NET – розроблена Microsoft технологія; для IIS це – основний на сьогоднішній день засіб створення веб-додатків і веб-служб. IIS 6.0 поставляється разом з операційними системами, в які також спочатку входить .NET Framework, так що підтримка ASP.NET начебто вже вбудована в IIS 6.0; для більш ранніх версій необхідно окремо завантажити і встановити .NET Framework.