Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
59

Користувачі, що пройшли аутентифікацію можуть ознайомитись із  правилами поведінки та обрати фото профілю у вкладці кабінет (Див. Рис. 2.20). Для загрузки зображення достатньо натиснути на кнопку «Выберите файл» і після того як його назва буде відображена поряд із кнопкою, то натискання кнопки «Відправити фотографію» приведе до зміни існуючої фотографії.

2.3.2. Інструкція роботи адміністратора з системою

Рис.2.21 Панель адміністратора

Основні завдання адміністратора – вести базу даних, слідкувати за чистотою коментарів. Дізнатися про обов’язки та функції, які він повинен виконувати можна безпосередньо із панелі адміністратора у вкладці «Адміністратору» (Див. Рис. 2.21). Можливості програмного продукту дозволяють створювати нових  користувачів, задавши ім’я, пароль та роль. Назавжди заблокувати користувача можна шляхом видалення його профілю: натиснути кнопку «Видалити користувача», відшукати потрібного порушника і навпроти його нікнейму натиснути «DeleteUser».

Щоб перейти до редагування записів у таблицях достатньо вибрати потрібну таблицю із випадаючого списку та натиснути кнопку «Перейти до