Технологія приготування коктейлів «фіз», барні інструменти та аксесуари
3

        1. Вимоги до особистості бармена.

         Бармен - професія , яка з'явилась понад сто років тому . Назва Професії походити від англійського слова "бар " , Що означає загородки , прилавок , стійка , Які відгороджують продавця від покупця .Якщо  раніше бари були Тільки самостійними підприємствами , то тепер смороду невід'ємна частина ресторанів і кафе . За асортиментом , технічним оснащенням бари поділяються на молочні , пивні , гриль , експрес , винні , а за призначеня - на Танцювальні , концертні . У Останній годину з'явилися салатні и супові бари.

         У сучасних барах відвідувачі можуть відпочити в затишній обстановці , послухати музику , потанцювати , подивитись відео передачу .

         Професію бармена відносять до типу професій " людина - людина" , тому що головня предметом праці для неї є людина , а головний метою праці цієї професії є оперативніше обслуговування відвідувачів та розрахунок з ними. Оскільки знаряддям праці бармена являються функціональні засоби : міксері , кавоварка , кухонні комбайни и ВІН працює в пріміщенні , то професія бармена на відноситься до класу перетворючої , машинно- ручної праці в умів побутового мікроклімату .

         Професія бармена вімагає від працівника особливих и суто людський рис. Професійна Придатність поклади від емоційної врівноваженості , особливої чутливості , вимагає вміння встановлювати и підтримувати контакти з людьми , розумітися на їх індівідуальних особливостях .

Бармен шоу в Екатеринбурге - Студия праздника "Комильфо"