Облік і аудит розрахунків з централізованими бюджетними та позабюджетними фондами по соціальному страхуванню
55

РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ І АУДИТУ РОЗРАХУНКІВ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНИМИ БЮДЖЕТНИМИ ТА ПОЗАБЮДЖЕТНИМИ ФОНДАМИ ПО СОЦІАЛЬНОМУ СТРАХУВАННЮ НА ДП «ПОЛІСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК»

 

2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства

 

 

Дочірнє підприємство «Поліський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради зареєстроване районною державною адміністрацією 25 вересня 2002 року за № 101020092. Засновником підприємства виступає Житомирське обласне комунальне агролісогосподарське підприємство – «Житомироблагроліс». Органом управління майна виступає Житомирська обласна рада.

Підприємство підпорядковується ЖОКАП «Житомироблагроліс», його накази є обов’язковими для виконання підприємством. ЖОКАП «Житомироблагроліс» контролює діяльність дочірнього підприємства та надає відповідні повноваження керівному органу підприємства.

Підприємство в своїй діяльності керується нормами Господарського, Земельного та Лісового Кодексів України.

Повна назва підприємства: Дочірнє підприємство «Поліський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агро- лісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

Знаходиться підприємство в північно-західній частині області і району, на Поліському кряжу, за 25 км від кордону з Республікою Білорусь, на відстані 165 км від обласного центру, від міста Києва – 270 км.

Юридична адреса його: