Соціальний менеджмент
27

ВИСНОВОК

       Соціальний проект “Екосвідомість” полягає у формуванні  активного   екоцентриського світогляду серед дітей, усвідомленні того,  що кожен з нас несе персональну відповідальність за  збереження планети

         Соціальний проект - сконструйоване ініціатором проекту нововведення, метою якого є створення, модернізація або підтримання в зміненій середовищі матеріальної чи духовної цінності, яке має просторово-часові та ресурсні кордони і вплив якого на людей вважається позитивним за своїм соціальним значенням.

         В даму проекті я виконувала функції фандрайзера, моєю головною метою було залучення грошових коштів, для реалізацією нашого проекту. Основним джерелом отримання цих коштів, було проведення концерту гурту «СолоДощів». На отриманні кошти від проведення концерту, були закуплені подарунки переможцям конкурсу Екомалюнок.

          Науковці вважають що виховання людини починається із самого раннього дитинства. В ранньому віці діти як гупки впитують інформацію і використовують її в подальшому житті. Сформовується їх світогляд, характер,  логічне мислення, любов і повага. В нашому проекті ми намагались ці всі риси поєднати із природою, тобто любов і повага до природи.

        Нашою основною цільовою аудиторією стали хлопчики і дівчатка 9-10 років, які навчаються в 3-Б класі. В СЗШ №55 були проведені три екологічні тренінги та конкурс Екомалюнків. Підсумкове анкетування дало змогу оцінити відмінності між   3-А і 3-Б класом . Наша праця була не марною.

Даний проект навчив нас працювати в команді. Ми обрали цей проект, тому що для нас є важливим екологічне становище нашої країни. Природа не має голосу, тому ми станемо її голосом, будемо кричати у широкі світи: Люди! Бережіть природу!.