Соціальний менеджмент
9

─ спокій і радість існування на цій землі. ЗЗЗ передбачає різні дії: локальні акції з прибирання та благоустрою території будь-якого рівня на протязі року, захист та очищення водоймищ, будь-які громадські активності та неординарні ідеї екологічного напрямку, програми дитячого та дорослого екологічного виховання.

          Постулати Екологічного Oпору: чисте довкілля, якого ми прагнемо, в умовах авторитарного, капіталістичного суспільства є недосяжною мрією і може стати реальністю лише як невід’ємна складова простору вільного безкласового, безтоварного суспільства. Тому для нас питання природозахисного активізму є справою не «покращення екології», а важливою складовою нашої соціально-революційної стратегії. Це є наші однодумці та інформаційний ресурс.

           Наступним партнером є економіка довкілля та природних ресурсів це спільнота , яка сформована на базі Сумському державному університет, займається питаннями екології та збереженням чистого довкілля.

            Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» студентський екологічний клуб, що об'єднує креативну, цілеспрямовану і соціально відповідальну молодь, надавали нам інформаційні ресурси. В 2009 році вони здійснювали подібний проект в школах Києва.

           Наш проект потребує від нас таких ресурсів,як людські ресурси, часові, інформаційні, інтелектуальні,і в невеликому обсягу- фінансові ресурси.
   Ми використовуємо для поширення інформації глобальну мережу інтернет, а конкретно сторінку вконтакті «Екосвідомість», де подана  інформація щодо проекту «Екосвідомість »та відображені всі етапи його втілення, а також на сторінці можна задати будь-яке питання та отримати на нього відповідь, тобто відбувається зворотний зв'язок.

         Основними користувачами в даному проекті є школа №55, адже на базі школи здійснюється проект і вони зацікавленні в екологічному розвитку своїх школярів.