Облік розрахунків підприємства по заробітній платі
105

Для збереження даних про працівників підприємства в програмі використовується особовий рахунок. Він містить необхідні дані працівника для розрахунку заробітної плати та заповнення звітності. Вікно особового рахунку викликається в головному вікні програми за допомогою пункту меню Реєстр/Особовий рахунок.

Розрахунковий лист співробітника служить для більш детальнішого перегляду стана рахунку робітника. Він призначений для збереження інформації про нарахування і утримання за архівні періоди та відображення результатів розрахунків за поточний обліковий період.

Таблиця нарахувань та утримань дозволяє виконувати редагування даних по заробітної платні як безпосередньо в розрахунковому листі, так і за допомогою відповідних робочих вікон для додавання та коригування видів оплат. Усі операції редагування даних в розрахунковому листі проводяться за допомогою меню, контекстного меню чи панелі інструментів.

 

 

 

Висновок до розділу 2

 

В даному розділі розглянуто бухгалтерський облік розрахунків підприємства по заробітній платі на ДП «Поліський лісгосп», дана характеристика його економічної діяльності.               Метою створення підприємства є вдосконалення організаційної структури управління лісогосподарським виробництвом на забруднених радіонуклідами землях Овруцького району та ведення лісового господарства, охорони, захисту, раціонального використання та відтворення лісів. Основний напрямок діяльності підприємства це:

- ведення лісового господарства в умовах радіаційного забруднення, а також радіаційні спостереження і обстеження;