Сучасні тенденції розвитку реклами в туризмі
33

ІІІ АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В ТУРИЗМІ ТА ЧИННИКІВ , ЩО НА НЕЇ ВПЛИВАЮТЬ

3.1.     Споживчі тренди 2012

Як і в попередні роки, у 2012 вигравати будуть ті бренди, які розумітимуть,   чого хоче клієнт і як змінюється його поведінка. Наразі неможливо передбачити економічну ситуацію, але вже ясно, які тренди користувачів будуть такими, що визначають. Ми публікуємо список 12 трендів від Trendwatching.com.

1. Red Carpet. У 2012 році універмаги, авіакомпанії, готелі, парки, музеї, а, можливо, і цілі міста, народи у всьому світі, розкочуватимуть червону килимову доріжку для китайських відвідувачів. Китайці здійснили більше 30 млн. поїздок за рубіж в першій половині 2011 року, що на 20% більше, ніж у 2010 році. Для порівняння, американці здійснили тільки 37 млн. поїздок за кордон протягом 2010 року. У всіх країнах китайським політикам і бізнесменам приділяють належну увагу і пропонують спеціалізовані послуги і пільги.

 2. Diy Health. Споживач користуватиметься перевагами нових технологій і додатків, що допоможе брендам постійно відстежувати, управляти і бути в курсі будь-яких змін в стані окремої людини.

 3. Dealer-Chic. У 2012 році споживачі продовжуватимуть шукати спецпропозиції і знижки. Сьогодні це ще і емоційний заряд, бажання встигнути і бути першим - такий підхід все більше набуває ігрового статусу, привертаючи людей до постійних дій. Купони на знижки, які можна придбати, нарпиклад, на www.lagranoferta.es, продовжуватимуть експансію на споживчий ринок.

 4. Eco-Cycology. Бренди все більше піклуватимуться про переробку своїх продуктів і їх утилізацію. У Штатах був прийнятий новий закон, який змушує компанії звертати увагу на екологічні аспекти діяльності.

 5. Cash-Less. У новому році ще частіше використовуватиметься безготівкові розрахунки. Великі гравці, такі як MasterCard і Google, працюють над створенням абсолютно нової системи платежів, нагород і пропозицій на базі мобільних технологій. Ринок електронної комерції продовжить розвиватися.