Сучасні тенденції розвитку реклами в туризмі
35

ться і на тих, що розвиваються.

12. Point & Know. Ми звикли до того, що можемо знайти в Інтернеті все, що завгодно. У 2012 році вся необхідна інформація буде візуалізована та інтегрована в реальний світ з предметами і людьми, конвергенція онлайн і оффлайн продовжиться.

В іншому звіті агентства JWT в основі лежать економічна нестабільність і нові технології. Аналітики повідомляють, що представники середнього класу стали біднішими, тому все більше реагують на знижки, користуються купонами та іншими способами заощадити. Люди втомилися від кризи і хочуть трохи розслабитися, тому бренди вже зараз просувають свої продукти як спосіб зняти стрес, великий попит має фаст-фуд, віскі, делікатеси. Кажучи про нові технології, автори виділяють нове покоління  -  мобільне (Generation Go) - соціально-активне і орієнтоване на суспільну роботу. Важливо продовжити і навіть підсилити взаємодію з такими людьми через соціальні медіа і мобайл.

3.1.1.        Нові тенденції у бізнесі

Соціальні зміни будуть мати величезний вплив на споживче середовище, навіть більше, ніж економічні наслідки глобальної кризи.

Бізнес у 2011-2012му році буде сприйматися абсолютно по-іншому. З'явилося глобальне розуміння того, що поєднання наполегливості та стійкості є єдиним шляхом прогресу.

Багато компаній  зробили більше, ніж просто позиціонувати себе як хорошого корпоративного громадянина. Для того, щоб по-справжньому процвітати і розвиватися, бренди будуть рухатися разом з культурою. Розумна й прозора співпраця зі споживчим середовищем стане визначальною обставиною для формування позитивного образу компанії у свідомості споживачів.

Ринок, як і завжди, буде розподілятися нерівномірно. Приклад Google або Amazon показує важливість тонкощів бізнесу і впливу сильних брендів на розподіл ринку.