Добірка журналістських матеріалів: висвітлення кримінальних проблем в засобах масової інформації
21

До України намагався в’їхати легковий автомобіль Hyundai російської реєстрації під керуванням громадянина Росії. У транспортному засобі також знаходився пасажир – громадянин України .

Під час проходження всіх необхідних процедур для перетину кордону, прикордонники спільно з митниками виявили порушення. За допомогою службового собаки Арчі в ніші дверей водія було виявилено пачку з цигарками, у якій знаходився спресований шматок чорного кольору.

Пасажир пояснив правоохоронцям, що це «гашиш». Огляд продовжився і прикордонники в його барсетці виявили чотири таблетки рожевого кольору, за словами чоловіка - «екстазі». У ході з'ясування додаткових обставин, громадянин України підтвердив, що пачка з цигарками і сумка з особистими речами належать саме йому.

Виявлені предмети були вилучені у встановленому порядку. Чи справді вони є наркотичними – встановить відповідна експертиза.

 

Зазіхнув на святе

У Сумах затримано 25-річного чоловіка, який намагався вкрасти чудотворну ікону Ксенії Блаженної з Іллінської церкви. Злодія впіймали «на гарячому» прихожани Іллінської церкви та викликали міліцію.

Молодший інспектор управління державної служби охорони Віталій Фролов розповів, що про пригоду в храмі їм повідомили по рації.

Фотографія ікони Ксенії Блаженної       Прибувши на місце виклику правоохоронці виявили, що розлючені   прихожани силою утримують  молодого чоловіка.