Облік, аналіз та аудит розрахунків по заробітній платі працівників підприємства
121

- автоматичний перерахунок заробітної платні при будь-якому коригуванні даних;

- автоматичний перерахунок сум утримань і нарахувань до фондів за попередні періоди у випадку зміни законодавства;

- типові комплекти необхідних згідно законодавству України звітів, сформованих за вимогами державних структур, до яких подається звітність;

- простий та універсальний механізм імпорту даних для інтеграції з іншими системами бухгалтерського обліку та управління підприємством, постійний супровід та технічну підтримку.

Розробниками програми пропонується типовий перелік бухгалтерських звітних документів, звітів до державних структур та звітів по документам.

Звіти до державних структур створюються програмно згідно вимог державних структур, до яких подається звітність. При зміні законодавства розробник підтримує в актуальному стані усі розрахунки і звіти, які стають доступними для подальшого користування одразу після оновлення програми.

Сформовані в БЕСТ ЗАРПЛАТІ звіти до державних структур автоматично імпортуються в працюючий комплекс БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС до:

1) податкової інспекції;

2) статистичних органів;

3) пенсійного фонду;

4) фондів соціального страхування.

Надається можливість формування як типового комплекту звітів, встановленого за замовченням, так і специфічного комплекту, налагодженого власноручно.

Формування звітності проводиться при натисненні клавіші F9 в залежності від вигляду головного вікна - реєстр чи документ - пропонується перелік відповідно бухгалтерських та звітних форм чи звітів по документам:

1) в реєстрі викликається список бухгалтерських та звітних форм;

2) в документі - список звітів по документу, присутньому на екрані.

При формуванні звітних форм слід указати тип звіту: